Post by virbcolferntbahex on Feb 8, 2022 16:07:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
2 zvjezdice jer sam stvorio singularnost i igra je rekla da neću izgubiti novac ili znanje o tome kako izgraditi kupole, izgubio sam sve. Moram sve obnoviti prije kupnje. Kada prvi put igrate, igra je super. Nakon stvaranja singularnosti,,,,,, ne toliko.
Super igra
Baaaaaaaaad كل هدف اللعبه هى مش لعبه هى منصه لعرض الاعلانات
volim to, ali također napravim više kevels i turrets za ljude koji su na kraju ili blizu
Nije loše
kao dosadno nemojte nikada preuzimati ovu aplikaciju, to je samo gubitak vremena
Osrednja aplikacija. Napisao sam recenziju za valutu aplikacije koja je precijenjena.
Rekao bih da je ovo bliže candy crush nego prava TD igra. Ne postoji način da izgubite tako da stvarno ništa ne branite. Preporučio bih gradnju dvorca ako želite sličnu igru koja je barem izazovna
Treba li neko ažuriranje?
Bez kašnjenja, jako izaziva ovisnost, lijepa glazba, bez reklama na licu! Moja nova omiljena aplikacija! ^~^
Turret Fusion Idle Clicker Pro příležitostné hráče wiwh
Ne sviđaju mi se igre koje mijenjaju stvari za igre za recenzije. Igra je također puno sporija i manje zanimljiva od vašeg prosječnog neradnika.
Samo nema više zabave iste stvari igrajući od posljednja 3 tjedna 😢
Dao sam ti pet zvjezdica. I to ćete također zaslužiti. U ovoj igrici ima vrlo vrlo sjajne sposobnosti. Ima neke tenkove, voli strojeve koji ubijaju razne vrste životinja, vanzemaljce, leteće vanzemaljce,
Mrzim ovu igru čak i na mom tabletu i jednom sam se zaglavio u igrici! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? !!!!?!!!!!!!!?!!!!!!!!??!??!? !?!?!?!?!? ?!!!?!?!?!?!?!? !?!?!!!!!?!?!?!?!? !?!! ?? ? ? ? ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Doodle Jump Arkádové pld
Uopće ne obrana tornja. To je doslovno samo vučenje dva identična tornja jedan na drugi. To je to, nema ničeg drugog, nema drugog gameplaya, ako to uopće možete nazvati gameplayom.
Jednostavno ga ne mogu preuzeti tako da 2 zvjezdice
Lijepo Lako i zabavno Malo skupo, rekao bih
Besplatne stvari thx
Ne dovodi me biomasu van mreže
Igra je pomalo manjkava... Čini se da bi bila dobra igra, ali kad sam popravio dovoljno kupola da dođem do planetarne obrane, pala je 😒
VOLIM TO! I ja volim izmisliti svoju priču. Govoreći o novim stvarima, trebali biste napraviti novu igru obrane tornja koja se temelji na stanicama imunološkog sustava kurzgesagt, virusima i drugim mikrobama kao neprijateljima i cool futurističkom oružju i sakupljačima resursa jednog dizajna po klasi i vrsti neprijatelja, postoji i sustav razina za neprijatelje a vaše jedinice, kako se neprijatelji i vaše jedinice povećavaju, njihov izgled postaje sve luđi
Ovo mora da je najgluplja i najdosadnija igra na play storeu... Elektronski pingpong 70-ih bio je bolji od ovoga.
Dobra igra, dodajte još značajki, klanova, više online pojedinosti
Ovo je bilo bolje od većine igara spajanja. Nisam dobio nijedan oglas koji nisam tražio.
Ovo je igra koju sam igrao prije nekoliko godina
Eh. vrlo spora i uglavnom samo igra kojoj se treba vratiti nakon što se pohrana napuni.
Igra nije nista nalik igrici....
ova igra nije igra obrane tornja. to je igra. gdje spajate kupole kako biste dobili veće kupole, s malom pričom. postaje dosadno i ponavlja se nakon 20 minuta. u redu je igrati besplatno, ali nemojte bacati novac na to. NEMA MOGUĆEG NAČINA ZA KVAR pa je poput igre klikera.
Dao bih mu 5 zvjezdica da nije tako prokleto gladan novca.
Ne obrana tornja u bilo kojem smislu... Vrlo jednostavna besposlena igra, u kojoj samo kombinirate 2 istog tornja da biste dobili sljedeći. Dosadno stvarno.
Morate gledati reklame da biste napredovali u igri
Prilično sam dobar u ovoj igri, ali postoji greška u kojoj ništa ne zauzima mjesto i ne mogu ništa učiniti s tim. Samo je prazna
Nije loše, ugodno
U redu je.
Oh
ova igra će smanjiti vaš IQ
sviđa mi se radnja samo neka cijena kupole raste manje tho hvala
U redu igra, sviđa mi se opća ideja, ali samo bih volio da ima više.
Dolazite do točke u kojoj svako daljnje istraživanje košta novac, zbog čega igra stagnira i postaje spora ako niste voljni potrošiti novac. Također se čini da je oglasni sustav pokvaren jer nagradu dobivam samo 1/3 puta.
Budite strpljivi, ali dobro
Stvarno zabavno